Sponsorisopimus Sodankylään

Tannisen tiimin meno jatkuu vauhdikkaana.

Tampereella sijaitseva Octane Sports –nettifirma (www.octane.fi) on tehnyt vuodelle 2013 sponsorointisopimuksen sodankyläläisen Tanninen Racing Teamin kanssa. Octane Sports tarjoaa moottoripyöräilyn ja moottorikelkkailun harrastajille Allright, PSE Parts ja Powerfactoryn tuotteita. Tuotemerkkien alta löytyvät mm. tunnetut ja laadukkaat M-RACING, FOX, SMITH, YOKO tuotteet.

Tanninen Racing Team koostuu nuorista moottorikelkkailun ja motocrossin harrastajista. Toista kauttaan kilpailevat Sari (15v.) ja Jarmo (14v.) Tanninen ajavat Lynx Rave 550- moottorikelkoilla enduro- ja sprint-kilpailuja sekä kesällä motocrossia. Pääpaino on toistaiseksi moottorikelkkailussa ja motocrossia ajamalla säilytetään ajotuntuma talvea varten.

Jere (11v.) Tanninen treenaa sisarusten mukana Lynx Enduro 400 F-moottorikelkalla. Kesällä osallistutaan mahdollisuuksien mukaan motocrosskilpailuihin MXC-luokassa.

Tuleva kilpailukausi on rikkonainen, joten mestaruuksia ei kerry aivan toivotulla tavalla. Mutta kovaa ajetaan niissä kisoissa, joihin on mahdollisuus osallistua.

Jere aloittaa kilpailukautensa moottorikelkalla ajokaudella 2013-2014 ja alkuvaiheessa lähdetään hakemaan kilpailukokemusta, mutta tietenkin aina mitalista taistelemaan.

Lisätietoa Tanninen Racing Teamista sekä teamin kuulumiset kotisivuilta: www.tanninenracing.weebly.com

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.