Astropolistietoon erityistilintarkastus

Kunnallisessa Astropolistieto Oy:ssä on tehtävä erityistilintarkastus ensi maaliskuun loppuun mennessä, mikäli sille myönnetään 150.000 euron takaus luotolliselle tilille.

Kunnanhallitus päätti tarkastuksen esittämisestä valtuustolle  käsitellessään takauksen myöntämistä yhtiölle. Yhtiö aikoo luotollisen tilin avulla selviytyä tulevien irtisanomisien aiheuttamista kustannuksista ja muista yhtiön toimintaan liittyvistä menoista.

Erityistilintarkastuksen suorittamista esitti kunnanhallituksessa kokoomuksen Pekka Heikkinen ja hän sai kannalleen yksimielisesti koko kunnanhallituksen.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se myöntää Astropolistieto Oy:lle 150.000 euron suuruisen takauksen luotolliseen tiliin vuoden 2014 loppuun saakka. Kunnanhallitus haluaa valtuustolta lisäksi valtuudet sopia takauksen yksityiskohdista erikseen.

Takauskäsittelyssä Vasemmistoliiton Tarja Oksanen esitti, että takausta ei myönnettäisi yhtiölle ollenkaan. Hänen esityksensä ei kuitenkaan saanut kannatusta ja se raukesi.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.