Reetta Mononen johtavaksi lääkäriksi

Avoinna olleeseen johtavan lääkärin virkaan Sodankylän terveyskeskukseen on valittu yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoislääkäri Reetta Mononen. Perusturvalautakunta teki viime keskiviikkona lukuisia virkavalintoja.

Terveyskeskuslääkärin virkaan lautakunta valitsi puolestaan yleislääketieteen erikoislääkäri Markku Monosen.

Sodankylän vanhustyössä oli haettavina peräti kahdeksan lähihoitajan toimea. Niihin perusturvalautakunta valitsi Riina Kukkohovin, Päivi Tarkiaisen, Terhi Austiolan, Vesa Karjalaisen, Oona Leppäsen, Tarja Mäkihalvarin, Helena Kantolan ja Sari Tervon. Viimeksi mainitun valinnan kohdalla lautakunta äänestyspäätöksen.

Sairaanhoitajan toimeen vanhustyössä valittiin puolestaan Jaana Lakkala.

Yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajaksi valittiin Shamaanin ohjelmapalvelu/ Raijan siivous- ja lastenhoitopalvelu.

Sosiaali- ja terveystoimen lisämäärärahaksi kuluvalle vuodelle perusturvalautakunta esittää valtuustolle ja kunnanhallitukselle tässä vaiheessa 630.000 euroa. Summa kuitenkin vielä ”elää”, sillä erikoissairaanhoidossa toteutumaenniste tarkistetaan ennen kuin lisämäärärahantarve viedään kunnanhallituksen käsittelyyn.

Nyt esitetty lisärahatarve jakautuu sosiaalipalveluihin 445.000 euroa, vanhusten palveluihin 85.000 euroa ja perusterveydenhuoltoon 100.000 euroa.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.