Erälaukku talkoili sotaveteraaneille hirvenvasan

Hirvenvasan paloittelu on alkamassa. Oikealta vasan ampuja Jari Mikkola, Erälaukun puheenjohtaja Pentti Rytisalo, lihamestari Reijo Vuojärvi, Rintamaveteraanien puheenjohtaja Esko Laajala, Esko Kallatsa, Kalle Sukuvaara, Alpo Neitola, Antero Kämäräinen ja Heikki Niemelä. Kuvasta puuttuu veteraanien sihteeri Terttu Torvinen.

Metsästysseura Erälaukku pisti Kelujärvellä töpinäksi ja talkoili yksissä tuumin Rintamaveteraanien Sodankylän osastolle hirvenvasan metsästä pakastimeen.

Rintamaveteraanien vasalupa kuului normaaliin yhteislupaan, josta riistanhoitoyhdistys antoi Erälaukulle tehtäväksi vasan pyydystämiseksi ja käsittelemiseksi.

Kunniatehtävä oli Erälaukun jäsenistölle mieleen, sillä seuralle on juuri valmistunut Kelujärvelle uusi EU-kriteerit täyttävä,  hyvin nykyaikainen teurastamo, jossa saalis on kätevä ja joustava käsitellä.

Sodankylän Rintamaveteraanit jakavat hirvenlihan jäsenistölleen aikanaan joulumuistamisina. Paloittelijana Keluljärvellä oli lihamestari Reijo Vuojärvi ja hänellä apunaan kourallinen Erälaukun ja Rintamaveteraanien jäseniä.

Myös Sodankylän Sotaveteraaneilla ja Sodankylän Sotainvalideilla on yhteisluvassa omat vasalupansa.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.