Markkinoinnin työpaja käynnistyy marraskuussa

Palvelupäällikkö Minna Suomisen mukaan markkinoinnin työpajassa yrittäjät saavat ohjausta liikeideaansa ja tavoitteittensa kirkastamiseen.

Sodankylässä käynnistyy marraskuun alusta paikallisen TE-toimiston järjestämä ajankohtainen markkinoinnin koulutus. Markkinoinnin työpaja –nimellä kulkeva koulutus antaa pienyrittäjille tai sellaiseksi aikoville osviitta suunnitelmallisen markkinoinnin järjestämiseen.

Pohjois-Lapin TE-toimiston palvelupäällikkö Minna Suomisen mukaan markkinoinnin työpajassa pohditaan muun muassa markkinoinnin uusia mahdollisuuksia, toimenpiteitä tavoitteiseen pääsemiseen, markkinoinnin toimintasuunnitelmaa, markkinoinnin vuosikelloa sekä liikeidean nyky- ja tavoitetilan määrittelemistä.

Työpajakoulutus toteutetaan neljänä aamupäivän mittaisena koulutusjaksona. Jaksojen lisäksi tehdään jokaisessa koulutukseen osallistuvassa yrityksessä yrityskohtainen klinikkakäynti, jossa ikään kuin sparrataan yrittäjää terävöittämään markkinointitavoitteitaan.

Minna Suominen korostaa, että koulutukseen mukaan tulevat pk-yrittäjät saavat satasen koulutusmaksulla ohjausta liikeideaan ja tavoitteiden kirkastamiseen. Samalla opitaan tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja hahmottamaan tarvittavat markkinoinnin toimenpiteet tavoitteeseen pääsemiseksi.

Koulutukseen osallistujat saavat myös yksilö- ja ryhmäohjausta, tarpeellista kehittävää palautetta ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös ideoita markkinoinnin kehittämiseen.

Neljä aamupäivää

Koulutusjakso käynnistyy torstaina 1.päivä marraskuuta koulutuksella: Tunnista liiketoimintasi perusta. Siinä tehdään nykytila-analyysi, ruoditaan asiakas- ja sidosryhmät sekä perehdytään  työskentelyn ohjaukseen.

Viikon päästä torstaina kirkastetaan tavoitteita ja nähdään ehkä uusia mahdollisuuksia tavoitetila-analyysissa sekä määritellään strategia: mitä, kenelle, miten ja miksi.

Kolmas koulutusjakso on torstaina 15.marraskuuta ja siinä käsitellään alustavaa toimintasuunnitelmaa. Markkinoinnin vuosikelloa taas käännellään viimeisessä koulutuksessa 29.marraskuuta.

Kouluttajana markkinoinnin työpajassa toimii Nina Lappalainen Proinno Design Oy:stä. Paikkoja koulutukseen on rajallisesti, joten mukaan aikovien on syytä toimia pikaisesti.

1 Comment

    Sellainen asia vain ihmetyttää monen yrittäjän kohdalla, että he suhtautuvat negatiivisesti markkinointiin, joten syynä on varmaankin juuri se, että kun ei oikein osata kunnolla käyttää nettiä ja sen suomia mahdollisuuksia, niin tavallaan kielletään koko markkinoinnin merkitys.

    Vaikka se netti saattaakin tuntua pelottavalta paikalta, niin kuitenkin se tarjoaa erinomaisen markkinaväylän osaavalle tekijälle.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.