Tuulentupa ja Kelujärven koulu myydään

Kunta myy Kittiläntienvarressa sijaitsevan ns. Tuulentuvan ja Kelujärven koulurakennuksen. Myytävien listalle on päässyt myös Syväjärvellä sijaitsevat, kaksi koulukäytöstä poistettua ja siirrettävää rakennusta.

Sekä Tuulentuvasta että Kelujärven koulusta on jätetty tarjouksia. Tarjousten jättö päättyi syys-lokakuun vaihteessa.

Kelujärven koulu on rakennuksena kohtuullisen hyvässä kunnossa, sillä viimeisin peruskorjaus siellä on tehty 2003. Alkujaan koulu on rakennettu 1947. Rakennuksen bruttoala on vajaat 800 neliöä ja koulu sijaitsee 2,8 hehtaarin määräalalla.

Tuulentupaa sen sijaan ei ole peruskorjattu sen jälkeen, kun se 50-luvulla rakennettiin. Talo on 110 neliön kokoinen ja sekin sijaitsee kohtuullisen suurella kahden hehtaarin tontilla. Kiinteistö on ollut toistaiseksi vuokralla mehiläistarhaukseen.

Syväjärven siirrettävät rakennukset ovat peräisin 80-luvulta ja sijaitsevat 0,355 hehtaarin tontilla. Kunta myy rakennukset tarvittaessa myös tontin kera.

Nyt päättyneessä tarjouskisassa kunta on varannut itselleen oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.