Vihreät vapaa vaihtoehto Sodankylän puolueista

Ensimmäistä kertaa Sodankylän historiassa myös Vihreät on asettanut ehdokkaansa kunnallisvaaleihin. Vihreät lähtevät vaalikamppailuun neljällä ehdokkaallaan. Ehdolla ovat Kaisa Kulmala, Kati Alajärvi, Marika Oinas ja Riikka Karppinen.

Vihreiden valtakunnallisten teemojen – vastuu, vapaus ja välittäminen – lisäksi Sodankylän vihreät ovat profiloituneet puolustamaan avoimuutta, kuntalaisten kuulemista ja kunnallisen demokratian toteutumista tuomalla puoluekentälle uuden vaihtoehdon, joka toimii vapaana Sodankylässä vuosikymmeniä vallalla olleista puolueista.

Sodankylän Vihreät haluaa muuttaa Sodankylän kunnaksi, joka katsoo tulevaisuuteen, toimii kestävän kehityksen periaatteella ja jättää sijaa myös tuleville sukupolville. Vihreiden mukaan Sodankylän on säilyttävä jatkossakin ennen kaikkea maaseutua ja peruselinkeinoja tukevana kuntana.

Tulevaisuuden rakentamista velan, kaivosyhtiöiden, ylimitoitettujen kasvutavoitteiden ja suotuisan tuurin varaan me sen sijaan pidämme lyhytnäköisenä. Vihreiden mielestä kunnan olisikin toimittava harkiten, vakaalla pohjalla ja aina realistisiin perusteisiin nojaten, jotta palveluiden, hyvinvoinnin ja turvallisen elinympäristön ylläpitäminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.

RIIKKA KARPPINEN

Sodankylän Vihreät

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.