Sodankylän Metsänhoitoyhdistyksen valtuustoon viisi uutta jäsentä

Sodankylän Metsänhoitoyhdistyksen valtuustoon valittiin viisi uutta valtuutettua. Tasaisessa vaalissa eniten ääniä sai Pentti Rytisalo, Kari Raaterova, Matti Rissanen ja Juhani Maijala. Uusia valtuutettuja valittiin muun muassa Posion kunnanjohtaja Mika Riipi. Naisia MHY:n valtuustoon valittiin yksi, Irene Melamies.

Varavaltuutetuista kuusi ensimmäistä nousee valtuustoon järjestäytymiskokouksen jälkeen, mikäli kaikki hallituksen kuusi jäsentä valitaan valtuutetuista. Myös muut varajäsenet joutuvat töihin, sillä he ovat kokouksesta poissaolevien varamiehiä.

Valtuustovaali suoritettiin postiäänestyksenä, jossa äänioikeutettuja oli 1400 ja ehdokkaita 32. Äänestysprosentiksi muodostui 41,64. Tulokset

Varsinaiset valtuutetut:

Rytisalo Pentti 35, Raaterova Kari 31, Rissanen Matti 30, Maijala Juhani 28, Aikio Antti 28, Autio Asko 26, Vaarala Ali 25, Keskitalo Mika 25, Uusitalo Aimo 23, Kuivila Yrjö 23, Jänkälä Hannu 22, Vuojärvi Pauli 20, Penttinen Jukka 20, Penttinen Tuomo 18, Melamies Irene 17 ja Riipi Mika 17.

Varavaltuutetut:

Mäkihalvari Harri 16, Harjula Heikki 16, Harju Jyrki 16, Heikkilä Anna-Maija 15, Hannula Voitto 14, Postila Hannu 13, Martin Yrjö 13, Poikela Veikko 13, Oikarainen Raimo 12, Riipi Matti 11, Lankila Rauno 11, Sammela Seppo 11, Alakorva Kirsti 10, Keinotie Heino 9, Mattanen Tero 7 ja Kangas Juha 6.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.