Sodankylässä vietetään venäläistä kulttuuriviikkoa

Sodankylässä nautitaan tulevana viikkona venäläisestä kulttuurista. Venäläisen kulttuurin viikon järjestää Suomi-Venäjä –seuran Sodankylän osasto ja ohjelmaa on varattu lähes jokaiselle päivälle.

Venäläisen musiikin ja ruoan iltoina saadaan nauttia tunnelmallisista esityksistä ja herkullisista pöydän antimista Päivin kammarissa sekä osallistua laulantaan myös itse. Jotta tarjonta olisi mahdollisimman monipuolista, voi piipahtaa myös venäläisen mustalaiskulttuurin pariin elokuvan Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen –elokuvan myötä Lapinsuussa.

Venäläinen matkamuistonäyttely avataan kirjastossa jo maanantaina ja siellä voi palata hetkeksi menneeseen ja tutustua matkamuistotavaroiden monenkirjavaan joukkoon.

Viikon kruunaa harrasteteatteri Ivaloisten lauantaina esittämä Votkaturistit –näytelmä, joka kutkuttaa niin nauruhermoja kuin mieltäkin. Sen myötä mieleen varmasti tulevat monet mukavat matkat, joista olemme saaneet nauttia hyvässä seurassa.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.