TTY Center laajensi palvelujaan sähköurakointeihin

TTY Sähkö Oy:n puuhamiehet Reino Pyykkönen ja Timo Niemelä.

TTY Center vastaa kasvavaan palvelukysyntään Sodankylässä laajentamalla toimintaansa sähköurakointeihin.  Rakentaminen on rajussa kasvussa koko Keski-Lapin alueella ja sen myötä sähköalan palvelujen kysyntä on kasvanut kohisten.

TTY  on pistänyt hynttyyt yhteen sähköurakoinnin konkarin Reino Pyykkösen kanssa ja uusi firma kantaa nimeä TTY Sähkö Oy. Pyykkösen yli 30-vuotinen kokemus takaa, että sähköpiirustukset, tarjoukset ja sähköasennukset tehdään vankalla osaamisella ja ammattitaidolla.

TTY Sähkö -urakointiliike työllistää tällä hetkellä muutaman työntekijän. Yritys toimipiste on TTY Centerin nykyisissä tiloissa.  Hallintoa vaativat paperityöt pyörittää Timo Niemelä. Sähköurakointi limittyy hyvin TTY Centerin nykyisiin palveluihin. TTY Centerin ja sähköurakointiyhtiön yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia, mutta se ei kuitenkaan pelkästään takaa menestymistä kiristyneessä kilpailussa.

Kilpailutilanne sähköalalla on muuttunut melko tiukaksi Keski-Lapissa. Sähköasennusfirmoja on syntynyt kuin sieniä sateella, mutta toisaalta alalla on puute osaavista työntekijöistä. Asentajia haalitaan nyt ympäri Suomea, toteaa Timo Niemelä.

Asuntoja tarvitaan

Kaivosteollisuuden myönteiset kasvunäkymät ovat avanneet rakentamista Keski-Lapissa  aivan uudelle tasolle.  Kaivosten lisäksi Sodankylässä on jo parhaillaan rakenteilla huomattava määrä omakotitaloja, rivitaloja ja kerrostalojakin.

Reino Pyykkösen ja Timo Niemelän pohdinnoissa rakentamisbuumille ei ole näkyvissä loppua, sillä kaivosten myötä asukkaita tulee paikkakunnalle kaiken aikaa ja ihmiset tarvitsevat asuntoja.  Asuntopulakin on ollut tosiasia jo pitkän aikaa.

Uudisrakentaminen avaa sähköurakointitoimintaan paljon mahdollisuuksia, mutta se ei ole suinkaan ainoa suunta, johon TTY Sähkö jatkossa keskittyy.

-Kyllä me teemme edelleen sähköremontteja vanhempiinkin jo rakennettuihin kohteisiin. Osaamisemme sähköalan uudis- ja remonttiurakoinneissa on pitkällistä perua ja nyt osaamisen toteuttamiseen on hyvä tilaisuus, kun paperihommiin ei tarvitse enää keskittyä.

Kommentoi

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sodank1/www.sodankylanverkkolehti.fi/wp-content/themes/SV/comments.php on line 50

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.